tiistaina, joulukuuta 07, 2004

 

Koulun joulujuhla 9.12.

Torstaina 9.12. ensimmäisen oppitunnin jälkeen kokoonnumme koko koulun voimin viettämään yhteistä joulujuhlaa ruokasaliin. Tunnelmaa, myönteistä yhdessäoloa ja pieni jouluinen virkistyshetki ahkeran koulutyöskentelyn lomassa antaa mukavia muistoja jokaiselle. Tule siis mukaan. Luvassa monipuolista ohjelmaa ja tilanteeseen sopivaa tarjoilua. Tilaisuuden järjestää koulun oppilaskunta.

 

Oppilaskunnan tiedote

OPPILASKUNTA TIEDOTTAA!

Kotkan aikuislukion uusi oppilaskunta kokoontui 13.10 järjestäytymiskokoukseen, jossa oppilaskunnan hallitukseen valittiin seuraavat jäsenet:

Puheenjohtaja Voitto Saksa (L2) 0500650740 voitto.saksa@kolumbus.fi
Sihteeri Sari Silto (L1)
Rahastonhoitaja Mirja Rantavuo (L1)
Jäsen Eila Bisso-Mifflin (L2)
Jäsen Tarja Äyräväinen (ETÄ2)

Aikuislukiossa opiskelee tällä hetkellä aine-, etä- ja iltaopiskelijoita sekä muutamaa kurssia suorittavia päiväkoulujen opiskelijoita. Uusina oppilaina tästä syksystä alkaen ovat olleet myös suomen kieltä opiskelevat maahanmuuttajat.

Oppilaskunnan tehtävänä on pyrkiä luomaan hyvä yhteishenki oppilaitokseemme. Toimimme linkkinä oppilaiden ja opettajien välillä. Olemme myös mukana erilaisten tilaisuuksien, kuten joulujuhlan ja kevätjuhlan järjestelyissä. Oppilaskunnalle on myös annettu mahdollisuus osallistua opetussuunnitelman laatimiseen ja koulun esitteen suunnitteluun.

Oppilaskunnan hallitus toivoo, että jokainen opiskelija ymmärtää, että aikuisuus myös velvoittaa. Haluamme painottaa oppilaan vastuuta opiskelijana. Tämä edellyttää, että tunneille tullaan ajoissa ja opiskelutovereille annetaan työrauha. Vastaamme kukin oppimistuloksistamme ensisijaisesti itsellemme, mutta on kuitenkin hyvä muistaa, että myös opettajien tehtäviin kuuluu kantaa huolta meidän kaikkien menestymisestä. Opettajat tekevät hyvää ja arvokasta työtä hyväksemme, joten antakaamme heidän työlleen sille kuuluva arvo ja kunnioitus.

Kahvila
Oppilaskunta ylläpitää yhteistyössä kanslian kanssa kahvilaa koulun ruokalassa. Kahvila on avoinna ma – to ensimmäisellä välitunnilla ja toimii talkooperiaatteella. Jokaisen oppilaan panos kahvilan tarjontaan (itse tehty tai ostettu) on tärkeää. Kukin voi vapaaehtoisesti tuoda kahvilaan tarvittavia tuotteita, kuten kahvileipiä, sokeria, kahvia tai mukeja. Kahvi ja tee maksavat vain 20 snt ja kahvileipä 30 snt. Palkinto toiminnasta saadaan keväällä oppilaskunnan jakamien kannustusstipendien muodossa.

Jos olet kiinnostunut oppilaskunnan toiminnasta tai haluat vaikuttaa koulumme toimintaan oppilaskunnan kautta, ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin!

Terveisin,
Oppilaskunnan hallitus


Koulumme järjestää JOULUJUHLAN juhlasalissa, torstaina 9.12 klo 18.00 alkaen.
Tervetuloa!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?