perjantaina, helmikuuta 10, 2006

 

Korjauksia etäkirjeeseen

Etäkirjeessä oli tällä kertaa luvattoman monta virhettä:

Etäsaatteessa oli virheellinen kellonaika OP3-kurssin toiselle oppitunnille. Tunnit ovat peräkkäin tiistaisin klo 16.30 ja 18.00 (ei siis klo 19.20).

Ruotsin ja historian opettajien tuutorointiajat ovat klo 16.30 - 17.30 (ei siis klo 19.30 asti).

Pahoittelut!

 

Ilmoittautumiset Kotkan aikuislukiossa

Ilmoittautumiset Kotkan aikuislukiossa voi nyt tehdä myös verkkolomakkeella. Voit ilmoittautua kurssikokeisiin (etäopiskelijat), uusintakuulusteluihin tai yksittäisille kursseille. Muista laittaa yhteystietosi lomakkeelle. Opo ottaa tarvittaessa sinuun yhteyttä.

sunnuntaina, helmikuuta 05, 2006

 

Etäkirjeet jaetaan uudella tavalla

Etäkirjeet lähetetään vain poikkeustapauksessa kotiin. Etäkirjeet ovat saatavilla jokaisen jakson viimeisellä etäopetuksen lähitapaamisella eli etäopiskelija saa ne oppitunnilla. Tämän lisäksi etäkirjeet voi noutaa koeviikolla kansliasta, Opit-ympäristön opintokokonaisuuden Aikuislukion opo kautta tai etäkirjeiden verkkosivuilta. Kanslia on esimerkiksi maanantaisin auki klo 12.30 - 19.30. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä opinto-ohjaajaan (eli ryhmänohjaajaasi) tai aineenopettajaan. Ota huomioon, että saat etäkirjeen vain niistä oppiaineista, joista järjestetään erityinen etäkurssi (nämä kurssit näet etäoppaasta).

This page is powered by Blogger. Isn't yours?