perjantaina, tammikuuta 06, 2006

 

Tulevan viikon tärkeät tapahtumat

Maanantaina 9.1. klo 16.30 ryhmänohjaajatuokio: saat jaksotodistukset, tärkeää informaatiota kouluasioista ja voit antaa palautetta opettajille. Ryhmänohjaaja tulee luokkaasi eli mene normaalisti tunnille.

Keskiviikkona 11.1. klo 17.30 ainereaali-info juhlasalissa. Kaikille lukiolaisille.

Perjantaina 13.1. klo 14.40-18.00 luokassa 311 etäopiskelijoitten ryhmänohjaajatapaaminen. Myöhästynyt huomio: tässä lauseessa oli painovirhe. Muussa aineistossa luki oikein 17.40-18. Ryhmänohjaajatapaamisessa saatte jaksotodistukset, tilanteesta riippuen muuta tietoa koululta ja voitte antaa palautetta koulun suuntaan. Etäopiskelijoitten ryhmänohjaaja on Anne Rongas.

torstaina, tammikuuta 05, 2006

 

Kevään ylioppilastutkintoaikatalut

Kevään ylioppilastutkintopäivämäärät ja aikataulut löydät Abin ohjeistosta (keltakantinen opas, joka abilla pitää olla) sivuilta 6 (kuuntelu) ja 19 (kirjalliset kokeet). Myös YTL:n sivuilta löydät nämä aikataulut.

Tammikuun aikana saat seikkaperäisen ohjemonisteen koululta koepäivistä, aikatauluista ja tutkintopaikoista.

Muista, että ylioppilastutkintokokeeseen on tultava aina hyvissä ajoin ENNEN kokeen alkua. Kokeiden ajat ovat valtakunnalliset, eikä niistä ole joustoa tai uusintapäiviä. Jos sairastut, tarvitset lääkärintodistuksen. Koe voidaan yrittää järjestää kotona tai sairaalassa. Mikäli tämä ei onnistu, lääkärintodistuksella YTL:ltä voi hakea ilmoittautumisen mitätöintiä. Kaikissa poikkeustapauksissa ota aina välittömästi yhteyttä koululle.

tiistaina, tammikuuta 03, 2006

 

Ylioppilastutkintomaksut nousivat

Kevään 2006 tutkinnosta alkaen ylioppilaskokeen tutkintomaksut ovat seuraavat: perusmaksu 22 €, koekohtainen maksu 24 € ja maksu tarkistusarvostelusta 50 €. Perusmaksu peritään jokaiselta tutkintokerralta.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?