perjantaina, marraskuuta 04, 2005

 

Klinikkaopetusta aikuislukiossa - mitä se on?

Uutta aikuislukiossa: englannin ja ruotsin yksilöllistä klinikkaopetusta keskiviikkoisin 18-19 luokassa 200 ja matemaattis-luonnontieteellisten aineitten opiskelun ohjausta torstaisin 18-19 luokassa 208.

Klinikkaopetus tarkoittaa sitä, että kuka tahansa aikuislukiolainen voi käydä hakemassa tukea opiskeluunsa.

Opiskeletko ahkerasti, mutta tulokset eivät silti ole suhteessa työmäärään? Onko jokin asia toistuvasti vaikeaa? Klinikkaopetuksessa voidaan etsiä avaimia yksittäisiin henkilökohtaisiin pulmiisi.

Oppiminen on tiedonrakentamista aiemman tiedon varaan. Aiemmissa tiedoissa saattaa olla jotain sellaista, joka haittaa uuden oppimista. Jokainen oppija on omanlaisensa. Omaan oppimistyyliin olisi hyvä tutustua. Voit ehkä löytää tehokkaamman tavan opiskella. Erilaisiin työtapoihin kannattaa muutenkin kiinnittää huomiota. Oppiminen vaatii työntekoa. Klinikalla saat evästyksiä siihen, miten juuri sinun kannattaisi opiskelutyötä tehdä.

Opettaja saattaa suositella sinulle käyntiä klinikkaohjauksessa tai voit tulla koska vain omatoimisesti mukaan. Voit käydä tarpeesi mukaan joko muutaman kerran tai säännöllisesti kerran viikossa.


keskiviikkona, marraskuuta 02, 2005

 

Opo päivystää 2-jaksolla

Löydät minut opohuoneesta (entinen koulusihteerin huone) maanantaisin ja tiistaisin klo 15.45 - 16.30. Ei kuitenkaan 7.-8.11. Laitan ilmoitustaululle vielä varauslistan. Noiden aikojen ulkopuolelta voit sopia muun ajan. Pysäytä koululla, soita tai laita sähköpostia. Tässä jakossa minulla on paljon opettamista, joten voit myös tarvittaessa kääntyä rehtorin puoleen opinto-ohjauksen akuuteissa asioissa. Rehtori vastaa erityisesti yo-tutkintoon liittyvistä asioista ja kurssivalinnoista sen suhteen.

 

Ryhmänohjaajatapaaminen

Jaksotodistukset ja muuta tärkeää informaatiota jaossa ryhmänohjaajatapaamisessa torstaina 3.11. lähiopiskelijoille ja perjantaina 11.11. etäopiskelijoille. Tapaaminen on klo 18. Luokan löydät ilmoitustaululta. Etäopiskelijat tulevat 11.11. luokkaan 311 joko klo 16-16.30 tai klo 17.40 - 17.55. Jos et tiedä ryhmääsi, se selviää kansliasta. Ole paikalla!!! Tärkeää.

 

ABIT huomio: ilmoittautuminen kevään kirjoituksiin

Kevään yo-tutkintoon on ilmoittauduttava 23.11.2005 mennessä. Jo hajautuksen aloittaneet ilmoittautuvat 29.11.2005 mennessä. Jos et ollut ABI-infossa 31.10. (soso!), ota ripeästi yhteyttä rehtoriin, käy hakemassa Abin opaasi ja ilmoittautumislomake. Varaa rahaa Abin oppaaseen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?