keskiviikkona, marraskuuta 10, 2004

 

Miksi OPA-kurssista ei ole merkintää?

Asia johtuu siitä, että HOPS-keskustelusi ei ole käyty tai sinulta puuttuu muuten kurssin osasuorituksia. Jos olet ollut poissa kurssilta syytä ilmoittamatta enemmän kuin kaksi kertaa, merkintää ei itsestään selvästi tule. Yhteys minuun. Ilmoitustaululla on varauslista HOPS-keskusteluun. Muita aikoja voit sopia kanssani, jos sopivaa aikaa ei löydy. Keskusteluja jatketaan joululoman jälkeen. Tarvittaessa keskustelu voidaan käydä puhelimitse. Lue edellinen uutinen aiheesta.

 

Sairauslomalla...

Sekä koulusihteeri että rehtori ovat sairauslomalla 12.11. asti. Perjantaina 12.11. minä päivystän n. klo 16 - 18.

 

ABI: etkö ollut abi-infossa?

Runsaat toistakymmentä abia puuttui 8.11. abi-infosta. So so!! Asia on sinulle abi Erittäin Tärkeää! Kanslia tukkeutuu, jos jokaiselle selostetaan samat asiat yksitellen. Kipin kapin nyt kuitenkin hoitamaan kirjoituksiin ilmoittautumiseen liittyvät valmistelut. Kansliassa on miehitystä 15.11. alkaen. Varaa mukaan 10 euroa: sillä saat abin oppaan, ilmoittautumislomakkeet ja kuittaan tutkinnossa käyttämäsi konseptit (yksittäisen aineen kirjoittajilta 5 euroa).

 

Jaksotodistukset

Jaksotodistukset ovat olleet jaossa pian kaksi viikkoa. Noutamattomia on edelleen kymmenittäin kanslian pöydällä. Kysy ryhmänohjaajaltasi tai keneltä tahansa opettajalta omaasi. Opiskelijan tulisi itse huolehtia, että hän saa jaksotodistuksensa ennen rästitenttiin ilmoittautumista. Opettajien velvollisuuteen ei kuulu ilmoitella kaikille hylätyille uusintakuulusteluista ja niihin ilmoittautumisesta. Muista aina, että yhteisöömme kuuluu yli 300 opiskelijaa. Ole siis itse aktiivinen ja hoida itsenäisesti omia asioitasi niin pitkälle, kuin pystyt ja jos et pysty, pyydä välittömästi apua.

Jaksotodistuksessa näkyy kirjaimia: p ja v ja S. Jälkimmäinen tarkoittaa suoritettua kurssia. S-merkintä tulee kurssista, josta ei anneta numeroarvosanaa. Tällaisia ovat mm. OPA ja starttikurssit. Voimassa olevat kurssivalintasi näkyvät jaksotodistuksessa niin, että pakollinen valittu kurssi on merkitty p:llä ja valinnainen kurssi v:llä. Huomaa, että jos olet valinnut valinnaiskurssin, valinta on sitova ja kurssi tulee käydä tai vaihtaa toiseen kurssin kansliasta saatavalla muutoslomakkeella.

Oppilashallinto-ohjelman toiminnassa on ilmennyt ongelmia. Siksi kehotan kaikkia tarkistamaan jaksotodistuksen oikeellisuuden. Etenkin kurssimäärissä on ilmennyt paljon virheitä. Abien tulisi olla tarkkoja kurssimäärien täyttymisessä.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?