maanantaina, huhtikuuta 04, 2005

 

Yhteishaku ammattikorkeaan meneillään

Muistathan, että ammattikorkeakoulujen yhteishaku toimii Internetissä hakusivuilla. Takaraja hakemisessa on 15.4. klo 16:15. Lisätietoa siitä, millä todistuksella haet, löydät hakuoppaasta.

Esim. lukiolaisia koskee ohje: "Voit pyrkiä lukion päättötodistuksen ja/tai yo-todistuksen perusteella. Merkitse kummastakin arvosanat hakulomakkeeseen. Paremman pistemäärän antavat arvosanat otetaan huomioon. Abiturientit hakevat viimeisimmällä lukion todistuksella. Yo-tutkinnon arvosanat saadaan suoraan yo-tutkintorekisteristä." Jos jompi kumpi tutkinto on valmis, voit hakea sillä (huomaa sanamuoto ja/tai ohjeessa). Jos sinulla on ammatillinen tutkinto, ohje lukiolaiselle on: "Voit valita kannaltasi edullisemman päättötodistuksen. Tällöin arvosanat kuitenkin otetaan joko pelkästään yo- ja lukion päättötodistuksesta tai pelkästään ammatillisesta todistuksesta."

 

Tietoa syksyn yo-kirjoituksista ja yo-tutkinnosta

Tiedotustilaisuus 2. luokan opiskelijoille: Aiotko kirjoittaa syksyllä? Varaa aikaa ja tule kuulemaan tuiki tärkeitä ohjeita keskiviikkona 20.4. klo 18 luokassa 201. Läsnäolo hyvin tärkeää. Ole yhteydessä rehtoriin tai opoon, jos et pääse paikalle.

Tiedotustilaisuus 1. luokan opiskelijoille: Perustietoa ylioppilastutkinnosta maanantaina 25.4. klo 18 luokassa 201. Olisi jo aika ryhtyä hahmottamaan ylioppilastutkinnon rakennetta ja omia valintoja. Tilaisuus antaa sinulle eväitä tähän.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?