keskiviikkona, marraskuuta 10, 2004

 

Jaksotodistukset

Jaksotodistukset ovat olleet jaossa pian kaksi viikkoa. Noutamattomia on edelleen kymmenittäin kanslian pöydällä. Kysy ryhmänohjaajaltasi tai keneltä tahansa opettajalta omaasi. Opiskelijan tulisi itse huolehtia, että hän saa jaksotodistuksensa ennen rästitenttiin ilmoittautumista. Opettajien velvollisuuteen ei kuulu ilmoitella kaikille hylätyille uusintakuulusteluista ja niihin ilmoittautumisesta. Muista aina, että yhteisöömme kuuluu yli 300 opiskelijaa. Ole siis itse aktiivinen ja hoida itsenäisesti omia asioitasi niin pitkälle, kuin pystyt ja jos et pysty, pyydä välittömästi apua.

Jaksotodistuksessa näkyy kirjaimia: p ja v ja S. Jälkimmäinen tarkoittaa suoritettua kurssia. S-merkintä tulee kurssista, josta ei anneta numeroarvosanaa. Tällaisia ovat mm. OPA ja starttikurssit. Voimassa olevat kurssivalintasi näkyvät jaksotodistuksessa niin, että pakollinen valittu kurssi on merkitty p:llä ja valinnainen kurssi v:llä. Huomaa, että jos olet valinnut valinnaiskurssin, valinta on sitova ja kurssi tulee käydä tai vaihtaa toiseen kurssin kansliasta saatavalla muutoslomakkeella.

Oppilashallinto-ohjelman toiminnassa on ilmennyt ongelmia. Siksi kehotan kaikkia tarkistamaan jaksotodistuksen oikeellisuuden. Etenkin kurssimäärissä on ilmennyt paljon virheitä. Abien tulisi olla tarkkoja kurssimäärien täyttymisessä.

Comments: Lähetä kommentti

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?