maanantaina, syyskuuta 18, 2006

 

Etäopiskeluun uusi ohjausmenetelmä

Koska viime perjantaina MAB4-etäryhmän ensimmäisessä lähitapaamisessa oli paikalla vain reilu 10% koko ryhmän opiskelijoista, otamme käyttöön uuden ohjausvälineen. Etätapaamisiin osallistuminen on erittäin tärkeää. Pyydämme sinua ilmoittamaan opettajalle, mikäli et pääse. Samalla voit kysyä opettajalta, miten etenet. Yleensä ohjaamme osallistumaan jollekin lähiopetuksen oppitunnille tai tekemään harjoitustehtäviä.

Tästä lähtien ilmoitan ennen etäopetuksen lähi-iltoja sähköpostilla niistä ryhmistä, joihin kuulut. Jos et lue sähköpostia, ilmoitan tekstiviestillä. Mikäli et omista kännykkää, lähetän postikortin. Ilmoitan myös uuden jakson alkaessa niistä kursseista, joista ei järjestetä erikseen lähiopetusta ja joihin et ole kahden ensimmäisen lähiopetuskerran aikana ilmestynyt.

Ymmärtänet, että tämä henkilökohtainen tiedottaminen työllistää meitä. Sinun velvollisuutesi on vastineeksi tulla paikalle ja opiskella sillä metodilla, johon olet sitoutunut. Ja mikäli et pääse työesteen tai muun syyn vuoksi, odotamme, että ilmoitat poissaolostasi. Huomaa, että pidämme äärimmäisen tärkeänä, että et jää yksin kotiisi ihmettelemään, että mitähän tämäkin kurssi on. Monilla kursseille edetään ripeästi ja opetellaan paljon uutta.

Lue kaikki ohjeet, joita saat. Merkitse heti kalenteriisi kaikki tärkeät päivämäärät. Opiskeluaikataulujen hallinta on tärkeä osa opiskelutaitoja. Näihin taitoihin ohjaamme aikuislukiossa sinua tarpeen mukaan vaikka kädestä pitäen.

Comments: Lähetä kommentti

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?